Reboot your health in a smart way

Bijzonder en uniek

Voel jij onder alle lagen van pijn, angst, verdriet, teleurstelling, onmacht, eenzaamheid, lijden en drama een diep verlangen naar een vervuld leven, een gezonder lichaam, veiligheid, diepe verbinding, liefdevolle relaties, autonomie, gelijkwaardigheid?

Dan kan ik je daar bij helpen met mijn unieke holistische trajecten die gebaseerd zijn op het shiften van de bewustwording op verschillende vlakken. Zowel emotioneel, rationeel, energetisch en fysisch. Je komt als het ware pijnloos in een nieuwe energiefrequentie en bewustzijn terecht. Dat heeft een positieve invloed op je gezondheid en geluk!!!

Besef jij dat er onder die laag van vermoeidheid, pijn, ziekte, eenzaamheid een geniale jij zit in een soort van glazen kooi? De tijd is rijp om te kiezen voor de snelste en pijnloze weg naar de meest schitterende en gezondste versie van JEZELF!

Aanbod

Opnieuw contact met je ware zelf
Jouw krachtbronnen aanspreken of (her)installeren
Trauma’s en belemmerende overtuigingen “resetten” in je celgeheugen
Inzichten verwerven
Helderheid creëren
Richting geven aan de komende jaren van je leven
Je bestaan naar een hoger niveau brengen

Brightfulness Pack

7 stappen plan om op een leuke manier (eindelijk) de regie over je gezondheid en leven te nemen.
Meer info

Light Pack

Een traject van 6 sessies Theraphi
Meer info

Brightfulness Pack De Luxe

Besef je dat jouw gezondheid je grootste schat is die invloed heeft op al je levensdomeinen zoals je energie, werk, financiën, relaties, vrije tijd, vervulling, geluk, gedachten, enz? Ben je er klaar voor om je gezondheid in eigen handen te nemen?
Meer info

Super Light Pack

Een jaar lang een wekelijkse sessie Theraphi zodat je wekelijks je innerlijke stilte en vrede kan ervaren in een veld van pure levensenergie en intelligentie
Meer info