Reboot your health in a smart way

Nathalie Prem

Ik help je om jou in optimale gezondheid te laten stralen in de meest authentieke expressie van je ware zelf!

Ervaringen brengen soms serieuze uitdagingen met zich mee. Met vallen en opstaan. Met uitdagingen en pijn.

In elke uitdaging zit een groeikans. Als hooggevoelige vrouw in deze wereld heb ik al bijzondere groeikansen gekregen. Hierdoor heb ik meer helderheid, inzicht en kennis verworven. In combinatie met mijn empathisch vermogen sta ik voor een zachte en diepgaande aanpak.

Na een uitdagende zoektocht en twee opleidingen (schoonheidszorgen en bedrijfscommunicatie), volgde ik osteopathie aan The International Academy of Osteopathy en behaalde in 2003 mijn diploma BSc. Ost. aan de University of Westminster. Ik heb postgraduaat kinder- en babyosteopathie en sensoriële osteopathie gevolgd omdat ik vind dat osteopathie volledig past in het kader van de holistische en natuurlijke benadering van de mens.

In 2016 ontdek ik de unieke Theraphi “biofield energy” technologie van Dan Winter. Als osteopaat en healer ben ik dagelijks getuige van de geweldige voordelen van deze unieke technologie van healing en welzijn.

Ik bundel 20 jaar ervaring in osteopathie, gezondheid, spiritualiteit, mystiek en neem je mee op een kleurrijke reis naar je ware zelf, vanuit jezelf, ongeacht waar je vandaan komt of wat je hebt meegemaakt.

Ik help je de beweging te maken om van binnen naar buiten te leven in plaats van jouw geluk te laten afhangen van externe omstandigheden.

Ik help je jouw frequenties te verhogen zodat je klaar bent om in de nieuwe vijfde dimensie te stappen, om je genen opnieuw tot expressie te laten komen zodat je zelf-genezend vermogen gestimuleerd wordt en er een diep herstel van je cellulaire matrix kan gebeuren.

Het is mijn passie om frequenties – die invloed hebben op alle domeinen van het leven – op constructieve, liefdevolle en creërende manier in te zetten zodat je vitaler, gezonder en gelukkiger in het LEVEN staat.

Wanneer jij er klaar voor bent, ben ik er klaar voor om je vanuit Licht en Liefde te begeleiden en te helpen.